Sunday, September 13, 2009

Singur-ului hacker din viat-a mea!

Uneori, cand ma tratez de ganduri,ma-mbrac.Se intampla sa  am degetele  incrucisate si sa cred ca imi apartin toate.Un fel de “fara tine viata e pustiu”,si “ma doare ochii” de atatea intamplari.

  Ha! Ha! Probabil ,autorul acestui indemn plin de invataminte, a uitat sa deschida usa scolii care i-a inmanat diploma de absolvire a gramaticii limbii care-l suporta!…sau poate scoala nu a avut u-sa , ci doar o profesoara sexi,care i-a alimentat fanteziile de compozitor.Asa ca ,azi, simt ca ma voi innobila de cratime ,in semn de recunostinta .

V-om face sex pe dulap,vom rade de al-tii si vom intra ilega-l  in conturile unei  ba-nci cu celule stem,tocmai bune sa ne perpetueze umorul de dumi-ni-ca.Vom manc-a ce va da Domnul si ne vom bucura ca nu sunt-em decat doar m-ai buni decat cei ca-re ne iube-sc.Nu sunt o incul-ta….”ma simtim bine” asa ! Una peste al-ta…cratima me-a e oricum alta si nici nu vad rostul usi-lor, atata timp cat tu ma vrei goa-la si ma iubesti asa cum sun-t.

 Te rog, cumpara un japonez sa ma corecteze….(“何を降りてくる必要があります行く”),altfel ,simt ca voi sinucide tot ce nu mai pot suporta.

Foto:www.FHM.ro

[Via http://equivalentze.wordpress.com]

No comments:

Post a Comment